неделя, 6 януари 2013 г.

Видове топлоизолация и топлоизолационни материали (2)


Пяна за изолация се извършва чрез наливане на течността пяна от опаковката. Пяна изолация е малко по-скъпо от батерии и изолация одеяло. Пяна изолация е удобно да инсталирате, докато построяването на къща, а не във вече изградени структури. Като пяна изолация, използвани за да бъде херметична, то не е обикновено се препоръчва за тавански изолация.

Спрей пяна изолация се използва за изолиране на стени и тавани пазят къщата топло при студено време и да го държи хладно през лятото. Спрей пяна изолация е малко по-скъпи от стъклена влакнеста изолация. Този вид изолация може да намали сметки за комунални услуги и ремонт къщата си, естествено е по-топло и свободен от грешки, дължащи се на изолацията. Формата на спрей изолация трае по-дълго, отколкото други видове.

Въздуховоди изолация се използва, за да се изолират канали и топли и студени тръби за водоснабдяване, бойлери и др. Климатици, за да се контролира температурата на въздуха и водата. Тя не е толкова скъпо, но може да помогне на по-висока енергия и икономия на разходи.

Таван изолация е трябва във всеки дом да има комфортна стайна температура. А къщата трябва да има таван, който има стайна температура, в близост до външната температура. Таван изолация не биха били подходящи, ако няма достатъчно количество от нея или тя е намерила wet или е станал по-малко ефективен поради пропуски или повреди в изолацията. Къщи, които имат топла околна среда и околната среда може да има R38 изолация, докато къща в студен климат, може да има R49 изолация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар