вторник, 15 януари 2013 г.

Топлоизолиране и санирането са пътя към енергийно ефективен дом(4)


Естествени влакна изолация - Налице е нарастваща тенденция към използване на естествени продукти за дома сградата. Материали като памук и вълна се правят в изолация батерия, която е до 85% рециклируеми и био-разградими само 15% изкуствени материали, като пластмаси, добавя към него.
Светлоотразителни изолация - Това одеяло като изолация се прави с алуминиево фолио със специална подложка. Между този материал са полиетиленови мехурчета. Светлоотразителни изолация е особено полезно при по-топъл климат, за да помогне с разходите за охлаждане. Добър вариант за да сте информирани за тенденциите в полагането на външна топлоизолация е да следите някой блог за топлоизолация

С толкова много възможности за избор в изолация достъпни за вас, вие не трябва да компрометира стил или дизайн, при избора на къща план. Все пак, нали трябва да се вземе предвид на строителните норми във вашия район и как те ще се отразят плана си къща, когато сте избрали топлоизолацията.

Бил Вебер е председател на Вебер Design Group, Inc., Обичай архитектурен дизайн и плана фирма ресурс, който е в бизнеса в продължение на повече от две десетилетия. Домовете си с дизайн на награда печели благодат, че са безшевни в тяхното установяване и задържане на течност в техния дизайн. Дизайнерският екип Вебер ще работи за създаване на потребителски дом, уникален за вашия начин на живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар