сряда, 9 януари 2013 г.

Топлоизолиране и санирането са пътя към енергийно ефективен дом(2)


Живот в пустинята топлината на Аризона или подобен климат, ще имате нужда от висока стойност на R, за да запази топлината на къщата си и да поддържа разходите за охлаждане надолу през летните месеци. Живот в планините на Уайоминг, вие ще искате допълнителна изолация с висока стойност R, за да запази топлината в дома си през зимата. В местата с мек климат, където температурата не се колебае до крайности, по-ниска стойност на R може да се използва.

Различни видове покривни конструкции също може да променя размера на изолация, необходимо за дома и ще трябва да се планира в ранните етапи на проектиране. Например, ако в дома има таван, дебела батерия изолация може да се използва за да се получи правилната стойност R, необходимо за достигане на строителните норми за отопление или охлаждане на къщата ефективно. Вие не трябва да се помисли дебелината на покривната шипове, защото има достатъчно място за изолация, за да седне в подпокривното пространство.

Въпреки това, ако имате една стая, която е пълна стъклени прозорци или има катедрала тавани, ще трябва да се постави в по-широки шипове покривни, които ще се настанят на дебелината на изолацията батерии ще трябва да идват до сградата код, или ще трябва да изберете друга опция изолация, която ще ви даде една и съща стойност R на по-малките покривни родословни. Това е особено важно в домове с катедрала тавани и нос треска стил домове, където има скосен таван на втория етаж.

Всеки регион на Съединените щати строителните норми, които регулират размера на изолация на нуждите Начало. Това понякога може да е разочароващо, когато проектиране на дом, който е нетипичен и всякакви уникални елементи в дома си план ще трябва да бъдат одобрени от инспектор на сградата, за да се уверете, че къщата ви план е до сградата код за областта. За щастие, розово батерия изолация вече не е единственият избор. Ето някои изолация опции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар